Джамбазки: С нетърпение чакам покана за „Панорама”, ще покажа друг вид посрещане на посрещачите

Ръкавица на протеста хвърли европедупатът от ВМРО Ангел Джамбазки. С нетърпения чакам покана за „Панорама”, каза той по време на участието си в превдаването „Беновска пита” на Канал 3.

Повод бе отношението на демонстрантите към колегата му от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков в петък вечерта, когато демонстранти го заклещиха на излизане от „Панорама” и го обиждаха и оплюха.

„Влязох през централния вход, през него излязох. Имах напълно ясното съзнание какво ще се случи. Имах намерение да разговарям с хората. С някои от тях разговарях, с други диалогът не беше възможен.“, каза Новаков.

Той беше защитен от Ангел Джамбазки, който доста остро коментира яйчената война срещу участниците в седмичното обзорно предаване на БНТ.

„С нетърпения чакам покана за „Панорама”. Достойните хора не хвърлят храна, каза Джамбазки. Той беше възмутен от факта, че тълпа гони сам човек заради мнението му и нарече това позор.

Трепетно очаквам покана в „Панорама“, за да покажа друг вид посрещане на посрещачите.“, закани се той в предаването на Беновска по Канал 3.

„Тези, които организират подобно безсрамие, най-много плачат. Когато се съберат стават смели и в тъмното започват да хвърлят предмети по хората. Трепетно очаквам покана в „Панорама“, за да покажа друг вид посрещане на посрещачите.“, закани се воеводата.

И продължи: „Когато сееш вятър, ще пожънеш бури. Още по-позорно е, че тези хора нападнаха по същия начин Даниела Дариткова. Те бъркат в контакта, докато ги удари тока. От един метър целят с яйца по главата, защото някой е на различно мнение.“

Канал 3, standartnews.com

Твоят коментар