Джамбазки: България няма да приеме Истанбулската конвенция, въпреки модата на джендърите!

Искам да успокоя всички и да кажа, че България няма да приеме Истанбулската конвенция, защото това е незаконодателен акт – една резолюция, която не значи нищо. Това, което се опитват да направят, е да променят нашия начин на живот, защото сега е модерно да си ‘“за“ Истанбулската конвенция, за еднополовите бракове и за всички тези странни отношения.

 

Това заяви в ефира на предаването „Лице в лице“ по БТВ евродепутатът Ангел Джамбазки, който се включи по телефона.

„За нас е важно единствено решението на Конституционния съд на Република България. А Истанбулската конвенция цели да прави пропаганда на джендър идеологията, а не да защитава жените. Никой не може да ни принуди за нищо. Насилието над жени е нещо отвратително и трябва да се наказва, но традиционното семейство се състои от мъж, жена и деца. Има далеч по-сериозни въпроси за решаване и обсъждане като здравеопазването, доходите, а не Истанбулската конвенция“, допълни Джамбазки.

 

Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО коментира и намерението на организацията да организира шествие във връзка със 100-годишнината от Ньойския договор.

 

„Целта е да покажем, че не сме забравили и не сме простили. Това е Ньойски позорен диктат. Втората световна война е резултат от този диктат. Победителите, водени от своите низки желания, направиха този позорен диктат“, каза Ангел Джамбазки и заяви, че Западните покрайнини трябва да бъдат върнати на България.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар