Дете си разби главата след инцидент! Не помни много, родителите му ги няма

Страшен инцидент с дете е станал в столицата днес. Момче е разбило главата си, след като е паднало от колело. За щастие очевидци са се притекли на помощ, но все още родителите на детето не са открити. За това сигнализира Тодор Петков.

След инцидента момчето е повтаряло един и същи въпрос, идентифицирано е – контакт с неговите родители обаче не е осъществен.

Нека да помогнем на детето да се прибере при своите роднини.
Вижте целия разказ на Тодор:

„Днес се случи инцидент с едно дете в Княжевската градина зад паметника. То падна с колело много лошо. Удари си главата и изпадна в гърчове. Оказах първа помощ и за моя радост дойде една жена която е мед. сестра и помогна много. Момчето си беше цепнало главата много сериозно. Повтаряше един и същи въпрос и не помнеше какво се е случило.

Беше с приятели които веднага ми дадоха телефона на майка му която обаче колкото и да звъняхме така и не си вдигна телефона. Бърза помощ дойде и го отведоха в детска шокова зала в Пирогов. Детето се казва Стефан Михайлов на 12 години, живее в Сухата река, учи в у-ще 14 и нещо си.

После загуби съзнание за малко и не разбрах. Таткото е в Англия, бабата в Бургас. Моля разпространете съобщението и да ми пише майка му, или да ми се обади на телефона да обясня какво се случи с детето. Случката е от преди 1 час.СПЕШНО е, дано да намеря по някакъв начин майка му!!!!!“ пише той.

Източник: glas

Твоят коментар