Депардийо отрязал Макрон заради Путин

Френският актьор Жерар Депардийо е разкрил, че е отказал да приеме покани, изпратени му от президента на неговата родина Еманюел Макрон.

Артистът в обширно интервю пред РИА Новости е разказал как на няколко пъти е получил предложения от сегашния стопанин на Елисейския дворец. „Макрон ми е скучен и заради това отклоних неговите покани“, е посочил той.

По думите на кинозвездата руският лидер Владимир Путин е бил по-приятна компания от френския президент.

„Държавният глава в Москва е забавен. С него ми е приятно и си прекарваме времето добре. Ние се виждаме по няколко пъти в годината. Той ми се обажда и казва: „Жерар, идвай у нас!“ и ми изпраща самолет“, е казал още Депардийо.

Актьорът често е споделял за симпатиите си към Русия и нейния водач. Както вече писахме, Депардийо по време на разпита си пред полицаи от родината му заради управление на скутер след употреба на алкохол е заявил, че не е искал да живее във Франция, а в Русия.

Да припомним, французинът е получил руско гражданство през 2015 г. с указ от Путин. Артистът бе напуснал родината си заради въведения от тогавашния президент на Франция Франсоа Оланд данък богатство.

 

Източник: Новини.бг


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар