Двата модела iPhone 12 с 6.1″ екран ще излязат на пазара първи, твърди слух

Краят на лятото е тук и е време за следващото поколение смартфони от Apple. Тази година очакваме премиерата на iPhone да се забави с няколко седмици, както самият производител обяви по-рано, но слуховете около iPhone 12 не спират. Нова информация гласи, че на пазара ще се появят първо двата модела с 6.1-инчови екрани. 

Всички слухове до момента са се обединили около това, че тази година ще видим 4 нови модела iPhone – два по-достъпни с 5.4″ и 6.1″ екрани и два по-скъпи – с 6.1″ и с 6.7″.

Според тайванския DigiTimes потребителите ще получат първо достъп до двата модела с 6.1″ дисплей, а няколко седмици по-късно на пазара ще са и другите две опции.

Подобни, но не съвсем същите догадки правят и от Bloomberg, според чиито източници първо ще дебютират двата по-достъпни модела iPhone 12 (5.4″ и 6.1″), а след тях и по-скъпите версии, iPhone 12 Pro. 

Междувременно Джон Просър смята, че събитието по представянето на iPhone 12 ще бъде в седмицата, започваща от 12 октомври. Той очаква двата по-достъпи модела да са в продажба веднага след това, а по-скъпите – през ноември. 

Днес очакваме също анонс от Apple – вероятно нов Apple Watch и iPad. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар