Горанов към Борисов за Диана Найденова: С нашата джипка ще я бием по рейтинг

Финансовият министър Владислав Горанов се пошегува днес, че е притеснен за новото предаване на Диана Найденова по Нова тв „Карай направо”, чийто първи гост беше вчера. Това стана по време на инспекцията на строежа на магистрала „Европа“, на която той беше заедно с премиера Бойко Борисов, вицепремиера Томислав Дончев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Премиерът пусна видео на живо от инспекцията във Фейсбук.

Докато Нанков обясняваше докъде е стигнало строителството по магистралата, премиерът през няколко минути спираше при работници по строежа.

В един момент финансовият министър Горанов каза, че малко се притеснява за новото предаване на Диана Найденова по Нова телевизия, тъй като от „с тая джипка ще я бием по рейтинг“ и „няма да ѝ провърви много“.

„Защо?, попита Борисов. „Еми, от нашата джипка повече новини изкачат“, поясни Горанов.

„Добре де, не ти ли е драго сега като гледаш? Що не са го направили, нали, а само претенции? 100 години са управлявали. А ние само за 10 години това, дето сме го направили, да остане, пак си заслужава да правим партия. И това са работни места, това харчат горива, това са заплати, това са обороти. Какво не им харесва“, отговори Борисов.

След кратко мълчание премиерът сам постави следващата тема: „Влади, а „Фич“ какво казват днеска?“.

„Потвърждават оценките за стабилността на политическата система. Потвърждават и прогнозите на правителството за икономически растеж и правят коментар, че ако влезем в ЕРМ II, ще увеличат рейтинга“, уточни финансовият министър.

„Лъжите, че сме задължили държавата, се опровергават една по една. Малко по-късно, ще похарчим нерви, обясняваме, но в един момент стана ясно,“ коментира на свой ред премиерът.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар