Гинеколог прави „бизнес“: Продава снимки на пациентки в порно сайт!

Гинеколог в Украйна е заподозрян в подажбата на снимки от скрита камера в кабинета си на порно сайт.

Полицията е разпитала д-р Вячеслав Триполко, след като жена, която пожелала анонимност, се разпознала в сайт за възрастни. Там тя видяла себе си, докато лекарят ѝ правил преглед.

След получаване на жалбата, полицаите открили скрита камера в неговата клиника в Одеса.

Според докладите, кадри, показващи десетки жени, по време на преглед, се появяват в неназован, но пък популярен порно сайт.

Полицията е започнала досъдебно производство за разпространение на порнография, наказанието за това предвижда до седем години затвор.

„Уважаваният и популярен“ гинеколог все още не е задържан, но е с отнето разрешително за практикуване на дейност.

Пациентката писала на д-р Триполко, след като се натъкнала на собствените си снимки, но той веднага отрекъл да е правил подобно нещо, както и че е монтирал скрита камера.

В съобщенията си до потърпевшата, лекарят обвинява свои колеги „конкуренти“, за които твърди, че тайно са монтирали камерата в кабинета му.

Полицията е разпитала и IT мениджъра в болницата, където се намира клиниката на д-р Триполко. Специалистът обаче обяснил, че не носи отговорност за гинекологичната клиника, тъй като тя използва различен интернет доставчик.

Лекарят твърди, че миналото лято е била инсталирана нова аларма в кабинета му и смята, че именно тогава е поставена скритата камера. Според разследващите обаче, видеоклипове са били качени в порно сайта значително по-рано.

Директорът на болницата коментира скандалния казус така: „Като гражданин и като лекар съм потресен!“

Глас БГ

 

Твоят коментар