Георги остана завинаги на 19, семейството му го почете по невероятен начин

НЕКА ПОЧИВА В МИР!

На 09.06.2020 година почина Георги Арнаудов от пазарджишкото село Паталеница – момчето, което се бори с рак на тазобедрената кост. 19-годишният младеж успя да обедини хиляди хора в цялата страна, които помогнаха в неговата борба с коварната болест.

Семейството, близките и приятелите му избраха да го почетат по един много достоен начин. Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

„Той не се страхуваше от нещата, които му се случват. Винаги се показваше пред хората щастлив и позитивно настроен. Беше силен и се усмихваше и в най-трудните моменти. И ние няма да забравим неговата усмивка и борбеният му дух.

След Христовото Възкресение кръстът се е превърнал във велик знак на Божията любов и на човешкото спасение. Няма друга сила, чрез която бихме могли да победим злото, освен силата на Кръста.

Георги вече не е тук, но този знак бе поставен, за да бъде спомен за него.

Каним Ви на откриването и освещаването на Възпоменателния християнски кръст, което ще се състои на 10 октомври, събота, от 12,00 часа в местността Атанасова черква в землището на село Паталеница.

Искаме този кръст да запази спомена за едно борбено момче, което завинаги остана на 19 години. Нека да защитава от болести и от злини жителите на с. Паталеница и община Пазарджик.

Нека всеки от нас погледне към кръста, нека открием пътя към любовта, смирението и добротата.“

Твоят коментар