В очакване на AirPods Studio от магазина на Apple бяха премахнати всички конкурентни слушалки

Apple премахна от онлайн магазина си всички модели слушалки и високоговорители от други марки, които досега предлагаше като аксесоари за своите продукти. Причината най-вероятно е задаващата се премиера на нови устройства Apple от категорията на аудио техниката, които Тим Кук би трябвало да представи много скоро. 

От месеци насам се говори, че Apple подготвя нов модел слушалки под името AirPods Studio, които ще са с дизайн тип диадема и ще са първият подобен продукт под собствения бранд на компанията. Освен това се очаква да видим и нов домашен смартговорител HomePod. 

Заради тези задаващи се анонси от онлайн магазина на Apple бяха премахнати всички продукти от Bose, Logitech и Sonos, съобщава Bloomberg. Същото разчистване на конкурентните брандове се очаква и във физическите магазини Apple Store, гласи информацията. В резултат акциите на Sonos са се понижили със 7 на сто. 

Така в момента в магазина в сайта на Apple в секция слушалки могат да се видят само модели AirPods или Beats, които също са тяхна собственост. 


Източник: nixanbal.com

Твоят коментар