Въоръжен грабеж в банков клон в София

Извършен е обир в банков клон в столичния кв. „Сухата река“. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Криминалисти на СДВР изясняват обстоятелствата около случая.

 

Минути преди 11.00 часа в столичната полиция е получен сигнал за престъпление в банков клон в кв. „Сухата река“ в София.

 

По първоначални данни към 10.40 часа маскиран мъж влязъл в обекта, заплашил касиерката, отнел неголяма сума пари и избягал. Няма пострадали хора.

 

На място са екипи на СДВР и Пето районно управление. Предприети са процесуално-следствени действия и издирване на извършителя.

 

Колегите работят по случая с обир на банков клон в „Сухата река“. Това каза пред журналисти в Народното събрание министърът на вътрешните работи Младен Маринов, предаде Агенция „Фокус“.

 

„Колегите работят, още е малко информацията, която постъпва. Хубавото е, че няма пострадали, служителката не е пострадала, няма произведени изстрели. Нямало е насилие, освен заплахата, която е била, така че в момента дори не мога още да кажа какво е взето като пари“, посочи още той.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар