Вълнуващо писмо на съпруг до закръглената му жена стана хит в интернет

Във вълнуващ пост в Инстаграм Роби Трип, писател и лектор на платформата ТЕД Х, възхвали съпругата си и нейното тяло с извивки и обясни на жените, че не трябва да се стремят да се пъхат в калъпи, за да ги обичат и ценят.

Трип написа:

„Обичам тази жена и заобленото ѝ тяло. Като тинейджър приятелите ми често ми се подиграваха, че харесвам по-пълни жени, по-ниски и по- пухкави, такива, които средностатистическият пич би нарекъл дебели.

После възмъжах и се образовах на тема феминизъм. Разбрах как медиите маргинализират жените, като ги вкарват в много тесни и специфични стандарти за красота (слаби, високи, стройни). Осъзнах колко много мъже купуват лъжата, която им се пробутва.

За мен няма нищо по-секси от точно тази жена: плътни бедра, широк ханш, малки сладки извивки на кръста. Нейните форми и размери никога няма да бъдат на корица на „Космополитън“, но винаги ще бъдат в моя живот и в сърцето ми.

 

Писмо на мъж до съпругата му

 

За мен няма нищо по-секси от закръглена и уверена в себе си жена, а прекрасното момиче, за което се ожених, запълва всеки сантиметър от дънките си и пак е най-красивата, където и да отидем.

Мъже, преосмислете това, което обществото ви казва, че трябва да желаете. Истинската жена не е порно звезда, модел на бельо или филмова героиня. Тя е реална. Има красиви стрии на бедрата и малки сладки трапчинки на дупето.

Момичета, никога не се самозаблуждавайте, че трябва да влезете в определен калъп, за да сте обичани и оценени. Някъде има човек, който ще се радва, че сте точно такива, каквито сте и ще ви обича както аз обичам моята Сара.“

 

Трогателното писмо на съпруг до закръглената му жена

Трогателното писмо на Трип бързо обиколи социалните медии и събра над 20 хиляди харесвания и над 1300 коментара. Роби Трип се превърна във вдъхновение за мъжете. Надяваме се това негово послание да стигне до онези, които оценяват жените единствено по външността и спрямо обществените очаквания.

ko4.bg

Твоят коментар