Във „Фермата“ закипя! Петър и Даяна вдигнаха градуса с еротичен танц и размяна на ласки (Снимки):

Не можем да отречем на тазгодишното издание на “ Фермата „, че е едно от най-еротичните досега. Основен двигател на напрежението в предаването е любовният триъгълник , който се заформи първоначално между Йордан, Даяна и Камелия (приятелката на габровеца), а от снощи формацията си има нов „ъгъл“, след като Даяна Ханджиева и пилотът Петър преживяха изключително еротична вечер .

Коя е сестрата на Даяна, която отказва брак на Чарлз, но остава близка на семейството? (Снимки):
Коя е сестрата на Даяна, която отказва брак на Чарлз, но остава близка на семейството? (Снимки):
Двамата имаха доста страстна нощ, след като останаха сами.

От всички жени в шоуто, авиаторът избра да прекара специална латино вечер с ослепителната звезда от „Скъпи наследници“, а не с влюбената в него стюардеса Ваня, пише Lupa.bg.

„За мен танцът е като сексът, не мога да държа дистанция“, отсече той, плътно притисна Даяна до себе си, плъзна ръце от гърба към дупето й и зарови лицето си във врата й. В следващите часове двамата танцуваха и се натискаха в латино ритъм, изследвайки всеки сантиметър от телата си.

Петър и Даяна танц

„В компанията на Петър се почувствах много красива, женствена и забавна. Хареса ми как флиртува – умело, ненатрапчиво, но не страхливо. Усетих, че му беше толкова толкова приятно, колкото и на мен. Ако се бяхме срещнали извън фермата, след края на вечерта щях да се прибера вкъщи, да сложа телефона до главата си и да чакам да ми пише. Петър приземи самолета си на най-точното летище в мен“, заяви палавата Ханджиева, докато по същото време влюбеният в нея фокусник Данчо страдаше самотен и се тресеше от ревност. Петър също не скри удоволствието си от флирта.

 

„Даяна е мой тип жена, изключително красива и нежна. Тази вечер видях в очите й искра, усетих химия, тя полетя. Но заедно с мен това не е трудно, аз съм добър капитан“, заяви самоуверено той.

Твоят коментар