Властта планира да затвори държавата през септември?

Българското правителство, в какъвто и бъдещ формат на ГЕРБ да е то, планира да парализира цялата държавата за втори заради COVID-19. Това пише сайтът Факти БГ, като се позовава на сигнали от свои читатели и граждани.

Те са видели как по места, в различни градове, масово върви предварителна подготовка за поставяне на КПП-та, които да ограничат свободното придвижване на граждани от град в град.

Според информацията, с която разполагат читателите ни, властта се подготвя да блокира българите по места в началото на септември, като причината за това е очакващият се ръст на заразени с коронавирус.

Не е ясно дали тази информация ще се потвърди, но в нейна подкрепа е изявлението на Бойко Борисов отпреди два часа на националната конференция на ГЕРБ, провела се София Тех Парк.

Той загатна, че едно от нещата, които няма да може да се свършат, ако няма работещ парламент, е именно да се продължава т.нар. извънредно положение, което в момента се нарича извънредна епидемична обстановка.

Изданието припомня също, че преди дни главният санитарен здравен инспектор и заместник-председател на Националния оперативен щаб доц. д-р Ангел Кунчев също е изразил притеснения от развитието на ситуацията с коронавируса у нас през последните дни.

ОТ ФОРУМА:

Спокойно, те няма да изкарат до септември?! О С Т А В К А!!

Властта планира да затвори държавата през септември,ЛИ? КОЯ ДЪРЖАВА ДА ЗАТВОРИ? И В КОЙ ЗАТВОР? ДЪРЖАВА НЯМА. ГЕРБ планира да парализира цялата държавата за втори ПЪТ заради COVID-19. НЕ ЯЖТЕ ДУМИ! ЯЖТЕ АСФАЛТ!

САМО ДА ОПИТАТ! ТОГАВА ВЕЧЕ СВЕТЪТ ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ ТЕСЕН.

Факти БГ

https://m.fakti.bg/bulgaria/498778-vlastta-planira-da-zatvori-darjavata-prez-septemvri

Твоят коментар