Вицепрезидентът на ЕИБ Лиляна Павлова ще представи дейността на банката в България през 2019 г.

Вицепрезидентът на Европейската инвестиционна банка (ЕИБ) Лиляна Павлова и заместник-министърът на финансите Маринела Петрова ще представят на пресконференция дейността на Банката през 2019 г., операциите ѝ в България и възможностите за бъдещо партньорство и взаимодействие. Събитието ще се проведе на 27.02.2020 г., четвъртък, от 10.30 ч. в „Гранитна зала“ на Министерския съвет, съобщиха от правителствената информационна служба.

След това ще се проведе конференция на тема: „Investment and Investment Finance in Bulgaria”, организирана съвместно от ЕИБ и Министерството на финансите. Фокусът на събитието е поставен върху инвестиционните приоритети и нужди на страната ни и в нея ще участват икономисти и представители на финансови институции и бизнеса у нас.

По време на форума ще бъдат представени резултатите от годишното Инвестиционно проучване на ЕИБ с акцент върху специфичните за страната ни заключения. В конференцията ще се включи и министърът на финансите Владислав Горанов. Форумът ще бъде открит за медиите. 

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар