Вдовиците Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова заедно на море. Пуснаха страхотна снимки

Въпреки трагедиите: Две силни жени, усмихнати на пясъка


Всеки, който ползва интернет, знае какво „върви“ в социалните мрежи – дълбоки деколтета, разголени задни части, скъпи коли – това получава най-много „лайкове“. Оказва се, че това не е напълно вярно – „най-харесвани“ през уикенда са две жени, преживели ударите на съдбата и намиращи сила да се усмихнат – Алекс Сърчаджиева и Бояна Шарлопова.

 

Двете са заедно на море и само с една непринудена снимка от пясъка събират хиляди харесвания.
Вдовиците на Иван Ласкин и Стефан Шарлопов са като сестри, носят се дори с еднакви шапки и еднакви слънчеви очила. „Имате подобни съдби, бъдете силни и не се предавайте!“, отбелязва тяхна приятелка.
„Прекрасни, смели момичета! Здрави и благословени да сте!“, „Две хубави българки!“, валят благопожеланията от фенове и приятели. Едно от тях е особено – „Една нация е победена, когато сърцата на жените лежат в прахта. Тогава всичко е свършено, все едно колко храбри са техните воини и колко мощни са оръжията им! (индианска поговорка)“ и намеква за това, че Алекс и Бояна намират сили да продължат напред след кончината на половинките им.

Иван Ласкин си отиде след продължителни здравословни проблеми преди година и половина във ВМА на 48-годишна възраст. Месеци прекара на легло, по-рано бе приет в гастроентерология, а голям удар на финала бе и смъртта на баща му Славчо, което по думите на негови близки му се отразило много тежко.

Още преди години той публично призна за проблеми с алкохола и заяви, че ще се бори докрай, че трябва да се справи. Казваше, че пие, защото нищо не му харесва, защото държавата не ценяла труда на младите и можещите. Приживе говореше, че иска да прати децата в чужбина.
От кончината на Стефан Шарлопов пък минаха две години и половина. Той си отиде в съня си на 55-годишна възраст, като остави наследство и бизнеси за милиони и пет деца.

Алекс Сърчаджиева и Шарлопова заедно на море

 

Твоят коментар