Ванга за 2021 г.: Идва нашествие на екстремисти, ще има летящи влакове

Смята се, че българската пророчица Ванга е предсказала значителни събития, стигащи чак до 5079 г. – годината, когато светът щял да приключи.

Точно преди смъртта си на 85-годишна възраст Ванга е предсказала, че 2021 г. “ще донесе нашествие на екстремисти” в Европа и че нашият континент ще бъде изправен пред химически атаки от “нашествениците”.

За 2021 г. тя прогнозирала също икономическия спад на Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин.

Ванга е вярвала, че заплахата за лидера на Кремъл може да дойде от неговата държава. В момента върви упорит слух, че Путин възнамерява да се откаже от властта доста по-рано от предвиденото. Дали това обаче ще се окаже истина – тепърва предстои да разберем.

Ясновидката предсказала, че “светът ще страда от много катаклизми и големи бедствия. Съзнанието на хората ще се промени. Ще дойдат трудни времена. Хората ще бъдат разделени от вярата си. Ще има събития, които ще променят съдбата на човечеството”.

За далечното бъдеще Ванга прогнозирала, че “животът в Космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как животът на Земята се е появил за първи път”, а през следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове.

“Влаковете ще “летят”, използвайки слънчева светлина. Производството на бензин ще спре, а Земята ще си почине”.

Все повече се дискутира използването на слънчевата енергия, така че прогнозата на Ванга не изглежда толкова футуристична. “Силен дракон ще завладее човечеството. Трите гиганта ще се обединят. Някои хора ще имат червени пари. Виждам числата 100, 5 и много нули”, прогнозирала Ванга.

Хора, които се опитват да тълкуват думите,  предполагат, че “драконът” е Китай, който се превърна в суперсила. Трите гиганта може да са Русия, Индия и Китай.

Твоят коментар