Борисов с емоционален призив: Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!

Заразеният с коронавирус министър-председател Бойко Борисов публикува коментар във фейсбук във връзка с акции на болници в страната за солидарност в борбата с Covid-19. В своята публикация премиерът призова отново за отговорност и обединение в битката с епидемията. Ето какво написа още Борисов:
Лекарите, медицинските сестри и санитарите отново излязоха пред болниците. Защото коронавирусът се завърна с нова сила. Екипите, които спасяват животи, апелират да бъдем отговорни. За да опазим себе си и близките ни.
Да, вирусът е силен. Постави ни пред безпрецедентно изпитание. Не можем да спрем всичко в държавата и не бива! Но можем да сме отговорни и да отслабим разпространението му. Като не забравяме колко важно е да носим маска, да спазваме дистанция, да сме стриктни с дезинфекцията. И навреме да потърсим нашите лекари, когато имаме нужда. Защото те знаят как да ни помогнат.
Затова – замислете се, когато видите медиците ни пред болниците. От нас зависи да минем по по-лекия път. Веднъж доказахме, че заедно можем да се справим. Да го направим пак!
Твоят коментар