Борисов: Реших да се оттегля от парламента, за да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор! ВИДЕО

„Взех решение да се оттегля от двете места в парламента, за които ме избраха, за да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор. Щели да правят комисия, народът направи комисия. Народът постави мен и ГЕРБ на първо място“, заяви Бойко Борисов във видеообръщението в мрежата, когато обяви номинацията на Даниел Митов за премиер.

„Сега ще се отдръпна като премиер и като депутат, да видим ще забравят ли кой е Бойко Борисов. Щели да питат за Плана за възстановяване. Томислав Дончев е депутат, ще ви го покаже. Цяло лято защо не написахте, като бяхте сигурни, че ще управлявате?“, каза той.

„Аз съм готов с кабинета, но днес ще ви съобщя кой ще ни бъде премиер. Не че аз съм уморен, но трябва да поемем отговорност. Това е отговорност лична, на лидера. И аз я поемам. Дани Митов ще бъде моят кандидат за премиер“.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред новите депутати на парламентарната група.

„Откакто съм човек, аз се явявам мажоритарно на избори. Те за това искат да ни изчегъртат. Ние имаме здрава партия, силни кметове, нищо че някои ги критикувам“, подчерта лидерът на ГЕРБ на заседание на новата парламенрана група на ГЕРБ.

„ГЕРБ е мажоритарна партия – откакто съм бил главен секретар на МВР и кмет. Докато съм бил премиер, не съм се занимавал нито на 1% с партията. Затова се отказвам от двата поста – в правителството и в парламента“, обясни Борисов.

Служебно правителство има за цел да подмени резултатите от редовните избори, посочи Бойко Борисов в коментар за резултатите от парламентарните избори.

Цяло лято ни убеждават, че нямаме правова държава. Вчера дори се бяха засилили да не допуснат победителите на честните избори на първите редове в парламента, посочи той, визирайки опозицията.

Борисов обяви, че предлага Цвета Караянчева, която победила в Кърджали, за председател на парламента. За председател на ПГ се предлага Десислава Атанасова.

Тези нови лица са от 30 години в политиката, водят политически предавания…всяка вечер в прайм тайма на бТВ се водеха политически предавания и се подготвяше цяло едно поколение. Всяка вечер бяха срещу системните партии, заяви премиерът.

Мария Капон мислех, че ми е приятел. Заедно ходехме по барове с нея, не можах да повярвам какво е говорила вчера срещу ГЕРБ. Били нови лица! Какво ново лице е Тотяна Дончева? Че тя игра срещу мен на кметските избори!

„Слави Трифонов е безспорно най-успелият човек в шоубизнеса. Но сега той дойде на друга сцена. От нея трябва отговорност и смели, бързи решения. Затова ние трябва да приготвим и кабинет. Аз съм готов с кабинета, но днес ще ви съобщя кой ще ви бъде премиер“, каза още тя.

„Кабинетът ще го кажем като получим мандат. Но този мандат трябва да го получи някой и да внесе документите. Аз ще чакам, ще гледам, ще помагам и ако трябва ще се намеся. Толкова вече грозно постъпваха през тези месеци тези хора -към семейството ми, към дома ми Колкото и да казват, че съм остарял, не ги съветвам да ме предизвикват. Даниел Митов е кандидатът за премиер“, каза още той.

Твоят коментар