Божков: На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Утре в 8 ще направя предложение за бъдещето на „Левски“

„От януари досега хунтата, която управлява България, наруши всички закони и премина всякакви морални и етични граници. Ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб „Левски“. Това написа в своята Facebook страница Васил Божков. „Доказателствата и свидетелите на грубото погазване на законите са хиляди. Случи се пред очите на цялото общество по грозен и първобитен начин“, убеден е бизнесменът, срещу когото българската прокуратура повдигна редица обвинения, предаде Актуално.

Спрямо служителите, семейството, приятелите и партньорите ми се извършват поредица от репресии и незаконни действия. Държавните структури, ръководени от Горанов – НАП, ДКХ, ръководените от г-н Борисов ДАНС и МВР, Специализираната прокуратурата и съд погазваха ежедневно законите.

На всеки безчинствал държавен служител ще бъде заведено дело и потърсена лична съдебна отговорност. Законите са, за да се спазват“, категоричен е Васил Божков.

„Утре в 08:00 ч. ще направя предложение към всички, които се вълнуват от бъдещето на акциите на футболен клуб „Левски“, съобщава той и завършва с „Бъдете здрави!“.

Твоят коментар