Божков живее с балдъзата си в Дубай?

Васил Божков не е „сам като куче“ по време на изгнанието си от родното правосъдие в Дубай. В столичния хайлайф упорито обикаля слухът, че известния с прякора Черепа баровец си има шармантна дамска компания в емирствата, при това не от някоя незнайна старлетка, а от собствената си балдъза.

Наскоро стана ясно, че по-малката сестра на дългогодишната половинка на милиардера Елена – Милена, има сериозно участие в бизнеса на фамилията. Само в последните няколко години Божков е извършил седем крупни имотни сделки с луксозни жилища за няколко милиона лева, които впоследствие са дарени на Милена.

Според прокуратурата въпросните транзакции са извършени в нарушение на данъчното законодателство, като държавата е ощетена със сума от порядъка на 760 000 лева. Засега обаче към Милена Динева няма повдигнати обвинения.

Това ли е митичната балдъза?

Въпреки това обаче се шушука, че елегантната дама, която е управител на няколко от фирмите на сестра си и заедно с нея ръководи фондацията на Черепа „Колекция българско изкуство“, отдавна не е у нас, а при Васил в Дубай. Именно тя била загадъчният женски силует, който може да бъде видян на фотосите на олигарха в инстаграм и фейсбук.

Остава въпрос на спекулации дали двамата са заедно на известния от фолклора принцип за балдъзата и двата гъза, или става въпрос за чисто бизнес отношения. Като се има предвид предпочитанието на Божков към дами на възраст под 25 години, по-скоро става въпрос за второто.

Твоят коментар