Бог чу молитвите за Яна! Красавицата се прибира у дома след борбата между живота и смъртта

Бог чу молитвите за 33-годишната Яна С., пострадала тежко при нелеп инцидент в руенското село Просеник. Тя се възстановява успешно, дори вече си е у дома.

Припомняме, че младата жена бе затисната от трактор, управляван от мъжа си, докато тя му помагала. Яна бе в изключително тежко състояние, с опасност за живота. Тя беше приета в реанимацията на УМБАЛ-Бургас, съобщи флагман.бг.

Няколко дни след инцидента лекарите са успели да я стабилизират и тя е транспортирана в столичната болница Токуда, където се лекува близо 20 дни.

Иван И. – мъжът, с когото живеят на семейни начала, каза пред Флагман.бг, че Яна вече е добре, възстановена е напълно, благодарение на професионализма на лекарите от УМБАЛ-Бургас и Токуда.

„Говореше се, че след този тежък инцидент Яна няма шансове да се оправи, но чудото се случи и тя се пребори. Много сме благодарни на проф. Младенов и доц Минчев от Токуда. Големи професионалисти, които показаха, че човешкият живот е най-ценен. Изключителни благодарности и на целия екип на д-р Григоров от УМБАЛ-Бургас“, каза Иван И.

Яна днес е изписана вчера и вече е при близките си в с. Просеник.

Твоят коментар