Арсенал връща фенове по трибуните за мача с Шефилд на 3 октомври

Арсенал възнамерява да върне привържениците си обратно на „Емиратс“ при ограничен капацитет. Клубът обяви новината на официалния си сайт, като подчерта, че ще върне феновете обратно за домакинството срещу Шефилд Юнайтед на 3 октомври, събота.

„Въпреки че нашият домакински мач срещу Уест Хем на 20 септември, неделя, ще се играе при закрити врати предвид настоящите правителствени препоръки на Великобритания, се надяваме, че ще можем да приветстваме обратно нашите фенове на „Емиратс“ при ограничен капацитет от двубоя с Шефилд Юнайтед, насрочен за събота,3 октомври.

 

Докато финализираме детайлите около нашите двубои с редуциран капацитет, искаме да ви държим в течение с нашите планове да Ви приветстваме обратно на „Емиратс“ по безопасен начин. Концентрирани сме върху максимализирането на броя привърженици, които ще могат безопасно да посещават нашите домакински мачове“.

„Капацитетът на „Емиратс“ първоначално ще бъде ограничен поради правителствените препоръки на Великобритания, наредбите на Висшата лига и нашата отговорност да въведем подходящи мерки за социална дистанция, които да гарантират, че нашите запалянковци могат да се завърнат колкото се може по-безопасно.

 

Надяваме се да увеличим постепенно броя на феновете по време на сезон 2020/21 и ще споделим допълнително информация, ако имаме възможност да разпределим билети за други членове или нечленове на групи“, се казва в изявление на клуба.

Клубът ще таксува фенове за „Първоначална вноска“ вместо за пълната сума за сезонен билет. Изявлението дообясня как ще работи системата. „Тъй като капацитетът на „Емиратс“ ще бъде значително ограничен и се очаква да има много сериозно търсене, ще изтеглим всички домакински мачове от Висшата лига, Лига Европа и ФА Къп в групата от срещи“.

 

Източник БГНЕС


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар