Антоанета Христова: Все още ГЕРБ са без алтернатива. С какво другите ще направят живота по-добър?

В момента сме в много силна, много агресивна предизборна кампания. Пред нас е подреден пъзел, който трябваше да обслужи политически цели на играчите в пъзела.

Именно в резултат на продължилия протест много ясно започнахме да различаваме хората, които през него провеждат предизборна кампания.

Тази констатация сподели пред Радио София защитничката на днешната власт проф. Антоанета Христова.

Според нея най-явните такива субекти са БСП, Мая Манолова, „Демократична България“. Появяват се и претенденти за алтернатива на статуквото, пише Novini.bg.

Алтернативата е свързана не само с възможността да се гласува за даден субект, но и с развитие на политическата ситуация и демократичните процеси у нас, уточни Христова.

„До този момент тези, които тичат по пистата, все още не са заявили с какво и как могат да направят по-добър живота в България“, подчерта Христова и допълни, че още е под въпрос кой ще бъде алтернатива на ГЕРБ.

Според нея протестът се е изморил и е загубил от енергията си, но няма да спре.

Управляващите обаче няма да отстъпят, защото имат подкрепа от чужбина, пък и това донякъде е показател и за двубоя Борисов-Радев.

ОТ ФОРУМА:

Абе, я някой психиатър сериозно да се замисли дали дългото слугуване на една престъпна, корумпирана, неграмотна и просташка пасмина може да се отрази на психическото състояние на индивида, осъществявал години наред тази срамна дейност! „Констатациите“ на физиономията на снимката дава сериозни основания за това! Особено пък и ако твърде дълго време е лизала един дебел и много насран банкянски задник! Ами, като нищо въпросният психиатър, който ще се заеме с подобно изследване, може да получи Нобелова награда!

да, никоя друга партия до сега няма в историята си толкова скандали. Да не говорим за първото място в историята по кражби от народа и други подобни престъпления.

Твоят коментар