Анкетата на Васил Божков: Цирк! Поредната гавра с „Левски“

България се подигра с обвиняемия бизнесмен Васил Божков. Само за минути след като пусна с профила си анкета – кой да бъде собственик на „Левски“, сред предложенията се появиха имената на Гунди, Цола Драгойчева, ЛиЛана, фолкпевеца Фики и т.н.
За пореден път хазартният бос претърпя фиаско с плана си да атакува държавата.

Божков пусна първо четири имена на хора, които според него са вариант за притежатели на акциите на „Левски“. Без никаква изненада сред тях са Тити Папазов и Наско Сираков. Абсолютната атака обаче е в другите двама – премиерът Бойко Борисов и депутатът Делян Пеевски.

Кристално ясно е, че атаката срещу министър-председателя е, защото отряза мераците му да продължат схемите му за източване на хазната.
Причината за нападението срещу Пеевски е свързана с дарението, което депутатът от ДПС направи за „Левски“ в размер на 500 000 лв. без условие, спасявайки отбора от фалит.

Бруталният цирк на футболния терен набира сила. Прави обаче впечатление, че странни тролски профили също се намесват и се заформя дискусия с истинските левскари, които милеят за отбора.
Най-големият удар е предложението акциите на отбора да бъдат прехвърлени на легендата Гунди.

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян не остана безучастен след публикуваната днес анкета на Васил Божков.

„Поредната гавра с клуба ни! Подигравка и цирк, само това мога да кажа.

Вече стана пределно ясно, че феновете искат президент на клуба да бъде Наско Сираков.

Не мога да разбера какво се опитва да направи Васил Божков. Явно се опитва да организира балотаж. Поредно безумие“, отсече Хиндлиян пред „Телеграф Медиа“.

Анкетата оценена от някои фенове като „иронична“ и „гротескна“

На практика Божков за пореден път доказа, че не му пука за отбора, а търси само провокации, за да се спаси от правосъдието. А това може да направи единствено разигравайки цирка с акциите.


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар