Ангел Джамбазки още не е арестуван. Доказаха с ясен клип, че точно той хвърля бомби по хората! ВИДЕО

Ясен кадър доказа, че евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки хвърля бомби по протестиращите хора на улицата снощи.

Все още Ангел Джамбазки не е арестуван.

За хвърляне на бомбички по хора законът предвижда наказателна отговорност, освен глоба.

На Джамбазки вече веднъж му се разминава сериозно наказание след престъпление.

Той бе глобен само 1000 лв., а шофьорската му книжка е отнета за 12 месеца, след като бе хванат с 1,55 промила алкохол в кръвта

Припомняме, че Джамбазки беше хванат да шофира пиян през нощта на 7 декември миналата година на изхода от к.к „Боровец“ в посока Самоков. За случая стана ясно на 12 декември.

Дрегерът на място е отчел 1.55 промила алкохол, а кръвната проба е показала 1.08 промила. 

Кадри, публикувани в групата на протестиращите „Орловград – Протест Блокада“ човек, за който се твърди, че е хвърлял бомбички по демонстрантите от партийната централа на ВМРО в София. Лицето лесно може да бъде разпознато като евродепутата Ангел Джамбазки.

Припомняме, че снощи протестиращите за оставката на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев направиха шествие до офисите на ВМРО. От сградата те бяха атакувани с бомбички и струи с вода.

По свидетелства на протестиращи, на мястото е имало кордон от полицаи, които обаче не са реагирали на провокацията спрямо мирния протест.

„Я да видим какво ще кажете от МВР и ВМРО?

КОЙ Е ТОЗИ, АКО ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ, НИЕ ЗНАЕМ!
АКО ВИЕ СИ ТРАЕТЕ, НИЕ НЯМА!
ОСТАВКА!

МУТРИ ВЪН!“, това пише в публикация в групата „Орловград – Протест Блокада“, към която се приложени снимките, на които се предполага, че се вижда евродепутатът Ангел Джамбазки.

Фейсбук, Петел

Твоят коментар