Алина Кабаева изчезна от публичното пространство след предполагаемото раждане на близнаци от Путин

Бивша гимнастичка, за която се носят слухове, че е родила близнаци на руския президент Владимир Путин, не се е появявала в публичното пространство в продължение на 2 години, съобщава „Дейли мейл“.

 

Според слуховете 37-годишната олимпийска медалистка Алина Кабаева през 2018 е забременяла от лидера и го е дарила с наследници през април миналата година в московска клиника. Оттогава обаче тя не е виждана публично, припомня изданието. 

 

Алина е една от най-успешните гимнастички в историята на художествената гимнастика, с 2 олимпийски медала, 14 медала от световноти и 25 медала от европейски първенства.

 

След като се оттегли от спорта, тя се насочи към политиката и стана депутат в партията Единна Русия на Путин. Кабаева дори е позирала полугола в мъжко списание, участвала е във филм и се е изявявала като певица.

 

За романса между спортистката и руския президент се заговори за първи път през далечната 2008 година. Преди това Кабаева беше сгодена за политика Давид Муселиани през 2004 г., но година по-късно те се разделиха.

Московска медия дори съобщи през 2008 г., че Кабаева и Путин са сгодени, но информацията бе отречена, а вестникът бе спрян.

Говори се още, че гимнастичката е родила първото си дете от президента през 2015 г. И тази информация обаче беше отречена.

 

Миналата година, когато се разпространиха слуховете за близнаците, целият четвърти етаж на Кулаковския изследователски център по акушерство, гинекология и перинатология беше освободен. Предполага се, че причината е именно ВИП раждането.  

Един от големите вестници в страната – „Московски комсомолец“, публикува историята на уебсайта си, след което я изтри внезапно.

Путин има един официален брак зад гърба си с Людмила Шкребнева през 1983 г. Двамата имат две дъщери – Мария Путина и Екатерина Путина. Често се спекулираше, че двамата са се разделили – информацията се потвърди официално през 2013 г. 

Източник от Москва е заявил пред The ​​Sun, че Путин е изключително потаен човек, затова от години крие двете си по-големи дъщери под фалшиви лични карти и добавя, че дори сега, когато от време на време говори за тях, никога не ги назовава.

„Ако Алина му роди деца, скриването й може да е един от най-силните намеци, сочещи това. Той е обсебен от сигурността на семейството си“, добавя източникът.

 

Превод: Епицентър.бг

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар