Алена: Дюдюканията и виковете към управляващите са заради ретроградния Меркурий

От 17-ти до 10 март е периодът на ретроградния Меркурий, обясни пред Антон Хекимян по БТВ астроложката Алена, която вече с право наричат политически нумеролог на властта.

Премиерът можеше и да се въздържи от тази бурна реакция, но в периода на реторградния Меркурий трудно сдържаме емоциите си, обясни Алена. Тя даде и други примери.
„Снощи за първи път от години не отидох на шествието в памет на Васил Левски, въпреки че живея на метри от паметника, чуваха се дудукания, викове, това също е свързано с Ретроградния Меркурий“, смята Алена.
Този лош знак повлиял негативно и на президента Румен Радев, който говори с колегата си Владимир Путин на 18 февруари, като засегна и стратегически енергийни проекти за България. „Как ще обсъждаш в Ретрограден Меркурий енергийни проекти, още повече, че не е твоя работа“, възмути се Алена.
„Този път ретроградният Меркурий съвпада с разрушителната година на Уран и не е чак толкова традиционно явление. Съвпада и с годината на Плъха съгласно източния зодиак. От една страна Меркурий ще гради заедно с Уран, но може и да руши. Меркурий налага конкретни забрани в глобален план. Не трябва да се подписват глобални международни договори. Не трябва да се разпалват военни огнища. Трябва да се внимава в международните разговори и преговори.

Трябва да има клауза, ако се подписва нещо, да е тогава, когато той минава в директно движение. Ако човек реши да си сменя работата, е хубаво да има клауза за 3 месеца за преподписване. Трябва да се стъпва на всяко стъпало, да не се вземат по три наведнъж.

Меркурий е в Риби. Стълкновението на планети води до агресия в общуването. Това е дома на случайното общуване.

Най-важното: Не си купувайте бяла и черна техника, аз така приключих на 5-тия ден с мобилен телефон, който ми беше подарък. Планетата не е причината, а нейното влияние не дава възможност за реална преценка на покупката, която правим. Например отиваш да си купуваш микровълнова печка и избираш такава, която има някакъв дефект. Хората не са така предпазливи в този период. Най-важното е да се пазите от познанства, които не са добри. Не бързайте да допускате хората до себе си.“, предупреди Алена

Твоят коментар