Александър Йорданов: Днес комунисти, социалисти, зелени и леви либерали ще клеветят България в ЕП

„Днес комунисти, социалисти, зелени и леви либерали ще клеветят България в ЕП. Нека запомним този ден! И да им отговорим на изборите.“ Това написа във Фейсбук евродепутатът от ГЕРБ/СДС Александър Йорданов.

„“Отровеният“ от злоба протестър Минеков (има предвид проф. Велислав Минеков, от „Отровното трио, бел. ред.) няма да бъде допуснат в Европейския парламент. Въпреки препоръката на Медицинската служба на парламента депутатите от т.нар. рискова група 100% да избягват участие в заседания в закрити помещения, ще присъствам в пленарната зала, за да чуя и видя до каква още низост могат да паднат хулителите на България“, обяснява бившият председател на Народното събрание.

Ето пълния текст на съобщението на Александър Йорданов в социалната мрежа:

ЗА ДНЕШНИЯ ДЕБАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА

Той ще започне около 20:00 ч. българско време. Ще могат да се изказват само предварително определените от своите парламентарни групи депутати. Свободни изказвания най-вероятно няма да има. От парламентарната група на ЕНП – защитниците на България, ще говорят: Манфред Вебер – председател, Андрей Ковачев – зам.председател, Роберта Мецола – координатор на Комисията LIBE и Андрей Новаков.

Това, което имах да кажа по въпроса за тази антибългарска акция на социалисти, комунисти, зелени и леви либерали, съм го казал в работната група на ЕНП в комисията LIBE, както и пред парламентарната група.

Въпреки препоръката на Медицинската служба на парламента депутатите от т.нар. рискова група 100% да избягват участие в заседания в закрити помещения, ще присъствам в пленарната зала, за да чуя и видя до каква още низост могат да паднат хулителите на България.

„Отровеният“ от злоба протестър Минеков няма да бъде допуснат в Парламента. Гласуването на резолюцията ще е в четвъртък и тогава ще стане ясно кои политически сили в Европа са приятели на България и кои са тези, които не ни мислят доброто.

Що се отнася до поведението на инициаторите на дебата – Йончева и Кънев, то е ясно, че дружбата между БСП и ДБ ще укрепне още повече след този дебат. За да се мъчи и страда България.

 


Източник: epicenter.bg

Твоят коментар